Sportdag voor uw bedrijf?

Leer uw collega's echt kennen met een sportief uitje bij Sportcentrum Polderpoort. Ons grote aanbod in de verschillende sportmogelijkheden geeft u de gelegenheid om een origineel en sportief bedrijfsuitje te beleven.

Wij hebben de volgende sportieve mogelijkheden:

Fitness: onze fitnessruimte is niet alleen geschikt voor individuele sporters, maar kan ook prima dienst doen als zaal voor groepslessen. Natuurlijk onder begeleiding van één van onze ervaren fitnesscoaches.

Tennis: onze buiten tennisbanen kunnen benut worden voor competities, Voor bedrijfstoernooien - wie is de Nadal of Serena van uw bedrijf? – en voor vrije verhuur. U kunt, op afspraak, een toernooi spelen met al uw collega's of collega's van een ander bedrijf uitnodigen om tegen een team van uw bedrijf te spelen.

Horeca: Sportcentrum Polderpoort heeft een gezellig en groot Sportcafé, dat zich goed leent voor een gezellige borrel, voor een geanimeerde lunch of een gezellig diner in een informele sfeer. In combinatie met diverse sportactiviteiten of een toernooi is succes bij uw collega's verzekerd. Even napraten na het toernooi of na de sportieve inspanningen.

Het is mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u naar eigen wens combineren. U kunt ook al onze activiteiten los boeken. Kijk op onze site wat we allemaal kunnen bieden, Een half uur spinnen? Body balance? Een workout op opzwepende muziek? Keuze genoeg en allerlei combinaties zijn mogelijk.

Bent u op zoek naar een uniek en gezellig sportief evenement? Geef ons aan waar u aan denkt en wij denken met u mee.

Meer weten?

Openingstijden

Maandag t/m donderdag

Fitness 07:00 - 22:00
Horeca 08:30 - 23:30


Vrijdag

Fitness 07:00 - 22:00
Horeca 08:30 - 23:30

Zaterdag / zondag

Fitness 08:30 - 14:00
Horeca 08:30 - 14:00

Nieuwsbrief

Schrijf je in de op de nieuwsbrief van Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Polderpoort en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en de gaafste acties!

Klanten aan het woord.

Tessa

Tessa

Ik heb gekozen voor de Polderpoort voor de gezelligheid omdat veel vriendinnen van mij hier sporten. Ook heeft de Polderpoort goede contacten met mijn hockeyclub Pollux. ​

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Sebas

Sebas

De Polderpoort heeft mooie moderne apparatuur en het is dicht bij mijn huis. Ook krijg ik goede begeleiding van de sportadviseurs en trainen veel vrienden van mij hier.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Aad

Aad

Ik heb gekozen voor de Polderpoort om de gunstige ligging en veel parkeer gelegenheid. Ook is de sportschool goed met de fiets te bereiken.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Winny

Winny

Ik heb gekozen voor de Polderpoort omdat het een gezellige sportschool is. Het is ook zeker voor ouderen een fijne sportschool.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Download onze app.

Sportcentrum Polderpoort
Watersportweg 11, 3138 HD Vlaardingen

Telefoon: 010 - 249 22 55
E-mail: info@polderpoort.nl