Begeleiding

Personal Coach
In de Polderpoort staan uw welzijn en doelen bovenaan. Bij ons is er altijd één persoonlijke coach verantwoordelijk voor uw welzijn in de club. Aan de hand van een persoonlijk intake gesprek met uw coach en ondersteunende fysieke testen wordt uw schema opgemaakt. Met deze resultaten stelt uw coach, samen met u een persoonlijk fitheidsplan op. Hiermee kunt u samen aan de slag om het gewenste resultaat te behalen!

De personal coaches in de Polderpoort zijn allemaal gecertificeerd volgens de branche normen en blijven "up-to-date" door periodieke scholing, Dit is zowel in de groepslessen als in de fitness!

Intake
Wanneer u bij ons start, doen we dit aan de hand van een intake gesprek, tijdens dit gesprek worden uw doelen en beginsituatie bepaald, die worden aangevuld door fysieke testen zoals; lengte, gewicht, BMI, bloeddruk, vetpercentage, lenigheid, kracht en conditie. Vervolgens stelt uw coach een persoonlijk begeleidingsprogramma op en worden de apparaten aan u uitgelegd en persoonlijk voor u ingesteld in ons Fitlinxx systeem.

 

Evaluatie
Onze coaches evalueren u iedere 4 tot 6 weken afhankelijk van hoelang u lid bent. Het Fitlinxx systeem geeft ons veel informatie over uw trainingsarbeid en het behalen van uw doelen. Hierdoor weten we precies waar het goed goed gaat en waar u nog extra aandacht aan moet besteden om uw doelen zo efficiënt mogelijk te behalen.

Meer weten?

Openingstijden

Maandag t/m donderdag

Fitness 07:00 - 22:00
Horeca 08:30 - 23:30


Vrijdag

Fitness 07:00 - 22:00
Horeca 08:30 - 23:30

Zaterdag / zondag

Fitness 08:30 - 14:00
Horeca 08:30 - 14:00

Nieuwsbrief

Schrijf je in de op de nieuwsbrief van Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Polderpoort en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en de gaafste acties!

Klanten aan het woord.

Tessa

Tessa

Ik heb gekozen voor de Polderpoort voor de gezelligheid omdat veel vriendinnen van mij hier sporten. Ook heeft de Polderpoort goede contacten met mijn hockeyclub Pollux. ​

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Sebas

Sebas

De Polderpoort heeft mooie moderne apparatuur en het is dicht bij mijn huis. Ook krijg ik goede begeleiding van de sportadviseurs en trainen veel vrienden van mij hier.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Aad

Aad

Ik heb gekozen voor de Polderpoort om de gunstige ligging en veel parkeer gelegenheid. Ook is de sportschool goed met de fiets te bereiken.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Winny

Winny

Ik heb gekozen voor de Polderpoort omdat het een gezellige sportschool is. Het is ook zeker voor ouderen een fijne sportschool.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Download onze app.

Sportcentrum Polderpoort
Watersportweg 11, 3138 HD Vlaardingen

Telefoon: 010 - 249 22 55
E-mail: info@polderpoort.nl